Serveis

Disseny Web

La presència a Internet en l'actualitat és gairebé un imperatiu per a aquell que vulgui donar-se a conèixer, i una pàgina web és la carta de presentació de qualsevol empresa o marca. Aquesta ha de ser una pàgina atractiva acord amb la imatge de l'empresa, però sobretot intuïtiva i de fàcil navegació perquè el client trobi el que busca. Realitzem qualsevol tipus de pàgina web, des de senzilles a més completes, pàgines e-commerce per venda online i redisseny de pàgines per poder actualitzar-la l'àmbit tecnològic.

Disseny Gràfic

Projecta la teva marca o empresa amb una imatge corporativa potent i atractiva que transmeti els teus valors i essència. Realitzem també tota classe d'elements gràfics en físic i digital, com flyers, cartells o catàlegs entre d'altres, per a la promoció dels teus productes o serveis. A part de tot el procés creatiu, treballem amb els millors professionals i ens encarreguem de la impressió i la realització de les arts finals perquè no hagis de preocupar-te de res.

Dominis i Hostings

Si necessites un domini per a la teva pàgina web i tenir presència a Internet, o un hosting per allotjar-la, t'oferim assessorament i un servei personalitzat integral per contractar únicament el que necessites.

Informàtica

Per a la majoria de les empreses la informàtica i tecnologia són pilars fonamentals i és essencial tenir tot al dia per ser més productius i treballar en un entorn més segur. Ens preocupem per oferir un servei d'assessorament i manteniment informàtic complet i personalitzat, amb un tracte proper i directe.

Demana el teu pressupost

Sabem que cada empresa és única i cadascuna té les seves necessitats.
Contacta amb nosaltres i explica'ns com et defineixes, on vols arribar i que és el que estàs buscant perquè puguem adaptar-nos a tu.

© 2018 Tecnisin, S.L.U. Todos los derechos reservados.    |    Política de privacidad