Disseny Gràfic

Som especialistes en construir tots aquells elements gràfics que necessita la teva marca o empresa per tenir més visibilitat, tant en suports físics com digitals. Volem conèixer la teva marca per oferir-te únicament allò que necessites segons el teu posicionament, que puguis arribar al públic d'una manera efectiva i transmetre tots els teus valors i essència.

Identitat corporativa

Una imatge atractiva és la millor eina per presentar els valors i essència de la teva marca o empresa al públic i fer que et recordin. Creem identitats úniques fetes a mida i les coordinem amb tots aquells elements visuals que necessites per arribar als teus clients.

Disseny editorial

Vols que els teus productes es vegin més atractius amb un catàleg, enviar les teves novetats i promocions als teus clients, o presentar una revista actual i cridanera?
Dissenyem i maquetem totes aquelles publicacions que necessitis prioritzant el contingut i el missatge. També creem tot el contingut gràfic necessari per complementar els teus productes i elements, tenint sempre en compte els teus valors i imatge per crear un conjunt visual.

Disseny publicitari

Som especialistes en crear tot tipus d'elements publicitaris, en físic i digital, com flyers, fullets o cartells per vendre productes, serveis o promocionar l'empresa.
T'aconsellem quin és el millor mitjà per fer-ho i ens encarreguem des del disseny fins a la realització perquè el rebis finalitzat.
 

Disseny gràfic per web i RRSS

Les webs i xarxes socials són les eines clau de venda del moment.
Ens encarreguem de crear i gestionar el contingut visual de la teva pàgina o xarxa social, realitzant imatges que destaquin el teu producte, i t'assessorem sobre la seva gestió.

Demana el teu pressupost

Sabem que cada empresa és única i cadascuna té les seves necessitats.
Contacta amb nosaltres i explica'ns com et defineixes, on vols arribar i que és el que estàs buscant perquè puguem adaptar-nos a tu.

© 2018 Tecnisin, S.L.U. Todos los derechos reservados.    |    Política de privacidad