Informàtica

Avui dia la tecnologia està present en tots els camps, s'ha convertit en part de les nostres vides i més concretament la informàtica. Per a la majoria de les empreses és un pilar fonamental i és essencial tenir tot al dia per ser més productius i treballar en un entorn més segur.
A Tecnisin cuidem i donem un servei exclusiu i precís als nostres clients.

Xarxes i Servidors

Dissenyem i configurem xarxes informàtiques.
Apliquem les últimes tecnologies per garantir el millor rendiment.
Analitzem les diferents necessitats del client per buscar la millor solució tant a nivell de xarxa com a nivell de servidors.

Manteniment Informàtic

Ens assegurem que tots els equips estiguin al dia en les noves tecnologies.
Responem amb agilitat i eficiència.
A més, treballem en suport remot per estalviar despeses de desplaçament i estalvi de temps per a ambdues parts.

Assessorament Informàtic

Les noves tecnologies s'han convertit en part fonamental de les empreses, per això comptar amb els millors recursos t'ajudarà a optimitzar els processos aconseguint així grans beneficis.
Un dels problemes a què s'enfronten les empreses és la incertesa sobre quines eines són les que encaixen més amb les teves necessitats o les que més beneficis poden oferir.
Per això, és tan important estar ben assessorat.

Avantatges de l'assessorament informàtic

Obres un nou negoci i no saps quins sistemes informàtics triar per aconseguir els màxims beneficis. Abans de contactar amb un proveïdor informàtic que posi a la teva disposició tot aquest entramat digital que necessites, pots contactar amb un assessor informàtic perquè t'informi de quins són els equips als quals pots treure més rendiment i sobretot que pots amortitzar en menys temps.

Quan necessites incorporar noves eines, tant de hardware com de software, és important aconseguir una bona integració sobre el que tenim actualment.

Quan la teva empresa ha crescut per sobre de les seves possibilitats i necessita habilitar més eines de treball, un assessor d'aquest tipus pot estudiar les noves necessitats i trobar solucions de qualitat.

Demana el teu pressupost

Sabem que cada empresa és única i cadascuna té les seves necessitats.
Contacta amb nosaltres i explica'ns que és el que estàs buscant perquè puguem adaptar-nos a tu.

© 2018 Tecnisin, S.L.U. Todos los derechos reservados.    |    Política de privacidad